Katalaanilehti Mundo Deportivo väittää verkkosivuillaan, että Real Betis ja Granada ovat kiinnostuneet hankkimaan tammikuun siirtoikkunassa riveihinsä Stoken Marc Muniesan.

24-vuotias Barcelonan kasvatti on pelannut viimeiset kolme vuotta Stokessa, mutta on jäänyt Englannissa vähällä vastuulle. Kuluvalla kaudella Muniesa on osallistunut vain kahteen Stoken kamppailuun, joten maisemanvaihdos lienee myös pelaajan suunnitelmissa.

Muniesa tunnetaan parhaiten ajastaan Barcelonassa, jonka kasvatti toppari on. Katalani pelasi pääosin seuran reservimiehistössä, mutta pääsi esiintymään muutamaan otteeseen myös edustusjoukkueessa. Muniesa siirtyi Barcelonasta ilmaiseksi Stokeen kesällä 2013 ja on kärsinyt useista eri loukkaantumisista Englannin stintillään.

Betis ja Granada – varsinkin jälkimmäinen – ovat olleet kuluneen kauden aikana sekasorrossa ja ovat valmiita muuttamaan pelaajistoaan varsin mittavasti tammikuun siirtoikkunassa. Muniesa tarvitsee peliaikaa ja paluu kotimaahan olisi varmasti hyvä vaihtoehto, sillä jalkapalloilijaksi kokenut Muniesa on vielä todella nuori.