Valencia on tällä hetkellä varsin karmaisevassa vireessä. Oikeastaan paremmin todettuna seura on ollut kriisissä jo vuoden päivät.

Eilen tilille napsahti uusi tappio, kun Sevilla kaatoi lepakkolauman lukemin 2-1. Valencian laitapuolustaja ja seuran oma kasvatti José Gayá myöntää surkean tilanteen. Gayálla oli loistopaikka viimeistellä tasoitusmaali ottelun viimeisestä tilanteesta maalin edustalla, mutta Sevilla-vahti Sergio Rico venyi paraatipelastukseen.

– Se tilanne oli täynnä surkeaa tuuria ja epäonnistuminen oli iso sääli. Osuin hyvin palloon, mutta Rico torjui laukaukseni loistavasti. Meiltä ei onnistu yhtään mikään.

– Olemme tällä hetkellä todella huonossa tilanteessa, mutta me aiomme nousta tästä nimenomaan joukkueena. Jätämme kaikkemme kentälle ja siitä ei ole epäilystä.

Valencian toinen laitapuolustaja Guilherme Siqueira yhtyi Gayán väitteisiin.

– Vaikea tilanne, sillä tuntuu, että laukomamme pallot eivät yksinkertaisesti mene maaliin. Otteluiden jälkeen meille jää aina sellainen mielikuva, että olemme tehneet kaikkemme, mutta mikään ei silti onnistu. Tämä on jalkapalloa, emmekä voi lannistua tästä.

Valencia on sarjataulukossa kuudestoista.