Valenciaa vajaat kaksi kuukautta luotsannut Cesare Prandelli oli tuohtunut lehdistötilaisuudessa Sevilla-tappion jälkeen. Valencia on voittanut Prandellin alaisuudessa vain kerran seitsemässä ottelussa ja seura taistelee putoamista vastaan, sillä sarjataulukossa Valencia on murheellisesti vasta kuudestoista.

59-vuotiaan kokeneen italialaisluotsin mukaan Valencia ansaitsi eilisestä Sevilla-ottelusta enemmän. Sevilla voitti lopulta Valencian lukemin 2-1 Ramón Sánchez Pizjuánin myöhäisillassa.

– Tappiomme oli hyvin epäoikeudenmukainen. Joukkueemme pelasi hyvän ottelun, ja näytimme mihin voimme pystyä. Sen takia tappio on todella epäreilu. Meidän pitää jatkaa työntekoa ja jos teemme niin, häviämme loppukaudesta vähän otteluita.

– Meillä on surkea tuuri, sillä José Gayán loistopaikka ei mennyt viimeisellä sekunnilla maaliin. Toisaalta meidän on pakko nostaa päämme ylös ja vain sen avulla voimme voittaa otteluita. Löysin kuitenkin pelistämme paljon positiivista ja olemme pelanneet korkealla tasolla – se on tärkeää.

Valencian otteluohjelma on varsin haastava etenkin sarjassa. Seuraavassa kolmessa ottelussa vastaan asettuvat Málaga, Real Sociedad ja Real Madrid.