Madridilaisseura Leganés on saanut varsin kammottavia uutisia. Seuran kaksi tukipilaria ovat nimittäin loukkaantuneet vakavasti. Ykkösmaalivahti Jon Ander Serantes ja oikea laituri Robert Ibáñez ovat loppukauden sivussa.

Serantes loukkasi polvensa eilen Kataloniassa kesken Espanyol-ottelun ja baskivahti kannettiin paareilla kentältä. Ibáñez loukkasi myös polveaan – tosin maanantaina. Silloin Leganés voitti Osasunan lukemin 2-0 ja Ibáñez viimeisteli joukkueensa kummatkin maalit. Myös laituri kannettiin paarien avulla kentältä pois ja seura ilmoitti, että polvi vaatii leikkauksen ja Valenciasta lainalla oleva pelaaja palaa rantakaupunkiin.

Serantesin tilanne on kinkkisempi, sillä baski on joukkueensa selvä ykkösmaalivahti, joka on pelannut tällä kaudella jokaisen ottelun Leganésin maalilla. Monet ovat pitäneet Serantesia tähän asti seuran parhaimpana yksittäisenä pelaajana kuluvalla kaudella. Leganésin kakkosmaalivahtina toimiva Alberto Brignoli ei ole siten pelannut vielä kertaakaan kuluvan kauden aikana ja italialaisveräjänvartija joutuu pelaamaan avauksessa ainakin seuraavan kuukauden.

Siirtoikkuna nimittäin avautuu tammikuun alussa, joten Leganésilla on pienoinen onni varsin massiivisessa onnettomuudessa. Kaksijakoisesti kautensa aloittanut Madridin lähiöseura on parhaillaan sarjataulukossa viidestoista.