Málagan keskikenttäpelaaja Ignacio Camacho oli siirtyä kesän siirtoikkunan aikana Valioliiga-seura West Bromwich Albioniin. 26-vuotias espanjalainen oli päässyt jo yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista englantilaisseuran kanssa. Siirto kariutui seurojen erilaisiin näkemyksiin siirtokorvauksen määrästä.

Marcan mukaan West Bromwich haluaa edelleen Málagan keskikenttäpelaajan riveihinsä. Málaga avasi Camachon kanssa jatkosopimusneuvottelut syyskuussa, mutta pöydän ääressä ei ole päästy eteenpäin.

Englantilaisseura kykenee tiettävästi tarjoamaan Camacholle huomattavasti parempaa palkkaa Málagaan nähden. Andalusialaisseura voi olla tammikuussa tilanteessa, jossa seura joutuu myymään pelaajan West Bromwichille. Baggies-manageri Tony Pulis vahvisti hiljattain, että seura hakee tammikuussa yhtä tai kahta vahvistusta.

Camacho on pelannut La Ligassa 11 ottelua kuluvalla kaudella. Hän on tehnyt kaksi maalia ja on antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.