Barcelonan hyökkääjä Luis Suárez julkaisi torstai-iltana Twitterissä tunteikkaan kunnianosoituksen Steven Gerrardille, joka ilmoitti aiemmin päivällä pelaajauransa päättymisestä. Kaksikko pelasi samaan aikaan Liverpoolissa, ja Suárez otsikoikin tekstinsä ”Kapteenille, joukkuekaverilleni, ystävälleni”.

– Saavuin Liverpoolin, historialliseen seuraan, toisesta historiallisesta seurasta. Joukkuekaverieni joukossa oli Steven Gerrard, esikuva seurassa, Valioliigassa ja mestaruussarjan ulkopuolellakin, Uruguayn maajoukkuemies aloitti.

Suárez kehui Gerrardia loistavaksi laukojaksi, maalintekijäksi ja syöttäjäksi – todella ainutlaatuiseksi pelaajaksi.

– Viikkojen kuluessa Steven osoitti olevansa todellinen johtaja. Hän oli syntynyt voittamaan ja oli kunnianhimoinen pelaaja kentällä sekä hyvä ja johdonmukainen joukkuekaveri kentän ulkopuolella. Hän antoi aina mahtavan tuen ja opetti minulle paljon arvokkaita asioita samalla, kun sai minusta parhaan irti, hän kirjoitti.

– Kiitos erittäin paljon Steven. Siitä, että olit rinnallani urani vaikeilla hetkillä. Siitä, että tuit minut kaikesta huolimatta ja neuvoit minua niin monta kertaa. Suhteemme ulottuu pelikentän ulkopuolelle. Olit aina kanssani, vaikka jotkut muut eivät olleet. Niin monta juttutuokiota, niin monta kertaa autoit minua miettimään tilanteita uudestaan ja aina opettaaksesi minua. Samalla tavalla kuin isoveli opettaa nuorempaansa.

Suárez totesi, että hän koki niin paljon yhdessä Gerrardin kanssa ja he taistelivat suurista asioista seuran puolesta. Niitä muistoja mies ei koskaan unohda.