Barcelona joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin lauantain kotiottelussaan Málagaa vastaan, vaikka vierailta poistettiin toisella puoliajalla kaksi pelaajaa kentältä.

Diego Llorentelle nousi punainen kortti 69. minuutilla ja Juankarille 90. minuutilla. Barcelona piti palloa yli 80-prosenttisesti ja loi tukun maalintekopaikkoja, mutta täysosumia ei Camp Noulla nähty.

– On aikoja, jolloin pallo ei vain mene sisään. Meidän on vain jatkettava eteenpäin; selityksiä ei ole, Gerard Piqué kommentoi Barcelonan Twitter-tilin mukaan.

– Meidän oli mentävä kentälle voittamaan. Yritimme tuhat ja yksi kertaa, mutta meiltä puuttui se ripaus onnea, tuumi puolestaan Sergio Busquets.

GMS

@rob_gms
Carlos Kameni's save v Neymar streamable.com/wu3d

Ottelun hahmoksi nousi Málagan 32-vuotias veräjänvartija Carlos Kameni, jonka torjunnat keräsivät ylisanoja Twitterissä. Erityisesti esiin nousi viime hetkien venytys Neymarin maalintekoyrityksen tielle.

– Mitä mahtavia torjuntoja Kamenilta kahden viimeisen minuutin aikana, kirjoitti entinen huippuvahti Edwin van der Sar.

– Herranen aika… Mitä Kameni juuri teki, ihmetteli toinen käyttäjä.

Edwin van der Sar

@vdsar1970
What a brilliant saves from Kameni in the last 2 minutes!

Gabriele Marcotti

@Marcotti
My goodness.... WHAT DID KAMENI JUST DO!?!?

Darryl Geraghty

@Darryl_Geraghty
How? Just how did Kameni save that? Neymar header at the back lost and looks to have open goal. Absolutely incredible save #BarcaMalaga

Gianluca Nesci

@GianlucaNesci
Kameni hilariously misjudges a cross, gives Neymar an open net, makes up for it with ridiculous diving save. Holy shit.