Atléticoa aikoinaan jopa 17 vuoden ajan edustanut Adelardo Rodríguez kommentoi lauantain derbyä hyväntekeväisyysjärjestön lehdistötilaisuudessa.

77-vuotias entinen keskikenttäpelaaja tuli tunnetuksi myös Espanjan maajoukkueesta, sillä Rodríguez edusti maataan kahdessa lopputurnauksessa.

– Atléticon kannattajana tietenkin toivon seurani voittoa, jonka rinnalla olen ollut, olen ja tulen aina olemaan. Minulla on jo sen verran ikää, että en ikävä kyllä pääse lauantain kamppailuun. En anna tulosveikkauksia, mutta olisin erittäin onnellinen, jos Atleti esimerkiksi voittaisi ottelun luvuin 1-0 – voittomaali tietenkin viimeisellä minuutilla.

– Real Madridilla on tuttuun tapaan todella pelottava ja loistava joukkue, joten on selvää, että ottelusta tulee meille vaikea. Atleti on kuitenkin pelannut viime vuosina loistavasti suurissa otteluissa, voittanut suuria titteleitä ja ennen kaikkea kilpaillut aktiivisesti. He ansaitsevat kaiken omalla työllään.

Atleti isännöi Real Madridia lauantai-iltana Vicente Calderónilla.