Kokenut yllätysnimi esille huhuissa Barcelonan etsimäksi laitapakiksi

© Kuva: Getty Images

Vaikka Sergi Roberto on esiintynyt loistavasti laitapuolustajan paikalla, on Barcelona etsinyt tiettävästi kuumeisesti uutta laitapakkia koko syksyn ajan. Aleix Vidaliin valmentaja Luis Enriquella ei luottoa ole, ja espanjalaismediassa levisikin uutisia, joiden mukaan Vidal oli tarjonnut itseään Sevillalle tammikuun siirtoikkunassa. Vidal itse ehti huhut jo kiistämään.

Nyt katalonialainen televisiokanava TV3 on nostanut esille yllätysnimen Barcelonan tavoittelemaksi pelaajaksi. Sport-sivusto kertoo TV-kanavan tietoihin perustuen, että Barcelona tavoittelee riveihinsä rutinoitunutta kroatialaista Darijo Srnaa.

34-vuotias Srna on pelannut ukrainalaisessa Shaktar Donetskissa lähes koko ammattilaisuransa, vuodesta 2003 lähtien. Tällä kaudella Shakhtar-kapteeni on pelannut jo 17 ottelua. A-maaotteluita Srna ehti pelata Kroatian paidassa peräti 134, kunnes päätti maajoukkueuransa kesän EM-kisoihin.

Pelityylinsä puolesta konkari sopisi Barcelonaan hyvin, sillä Srna on tunnettu koko uransa ajan varsin hyökkäävänä laitapuolustajana. Tästä kertovat osaltaan myös entisen maajoukkueen kapteenin tekemät 22 maaottelumaalia. Barcelonan sanotaan hakevan tammikuun siirtomarkkinoilta nimenomaan kokemusta, ja mahdollisimman matalaan hintaan.