Deportivon Celso Borges elää parhaillaan varsin tapahtumarikasta aikaa.

28-vuotias Costa Rican maajoukkuepelaaja kohtaa maajoukkueensa kanssa MM-karsinnoissa Yhdysvallat keskiviikko-iltana Costa Ricassa. Borgesin edustama Deportivo pelaa kahdennentoista sarjakierroksen kamppailun Sevillaa vastaan lauantaina aikaisin iltapäivällä.

Mundo Deportivon mukaan Borges matkustaa torstaina Atlantin yli Espanjaan ja palaa seuransa harjoituksiin vasta perjantai-iltana. Siten entinen AIK:n pelaaja ehtii harjoitella vain kerran joukkueen kanssa ennen tärkeää kamppailua – ottelua edeltävänä iltana. Borges on ollut tällä kaudella suuressa roolissa Deportivon paidassa ja onkin tällä hetkellä seuransa paras maalintekijä.

Monet ovat kritisoineet ympäri jalkapallomaailman nykyisiä ottelutahteja, jotka alkavat olla pahimmillaan vaarallisia loukkaantumisriskejä.