Real Betis virallisti eilen illalla odotetut Gus Poyetin potkut. Poyetin Betis on pelannut ennakko-odotuksiin nähden heikon alkukauden ja uruguaylaisluotsin potkut olivat jo julkinen salaisuus. Sevillalaisseura nimitti Víctor Sánchez del Amon uudeksi käskyttäjäkseen.

Deportes Cuatron toimittajat tavoittivat nopeasti Lontooseen matkanneen Poyetin, joka oli lyhytsanainen, mutta pettynyt potkuistaan.

– Olen rauhallinen, opin pestistäni paljon ja tulevaisuus näyttää sen, kuka tässä asiassa oli lopulta oikeassa. Fakta on kuitenkin se, että minulle tehtiin kaikki alusta lähtien todella vaikeaksi ja oli helppo huomata, että joukkue oli jaettu kahtia mielipiteidensä vuoksi. Huomasin, että kaikki olivat hyvin negatiivisiä ja keskittyivät negatiivisiin asioihin.

Betis on sarjataulukossa yhdentoista kierroksen jälkeen vasta neljästoista – kaksi pistettä putoamisviivasta.