Las Palmas julkaisi juuri jatkosopimusuutisia – kannattajien osalta varsin odotettuja sellaisia.

Saarelaisseura pääsi yllättäen yhteisymmärrykseen jatkosopimuksista muutaman kovemman luokan pelaajan kanssa, joiden ulosostohintoja ja palkkoja nostettiin.

Esimerkiksi huiman alkukauden pelannut Roque Mesa rustasi allekirjoituksensa kesään 2020 saakka kestävään sopimukseen. 30 miljoonan ulosostohinnalla operoiva Roque on noussut otsikoihin kuluvan kauden aikana juuri peliesityksiensä ansiosta, jotka ovat olleet loistavia.

Toinen suuri jatkosopimusuutinen oli Jonathan Vieran uusi lappu, joka kestää vuoden Roqueta myöhempään. Viera paljasti saaneensa useita tarjouksia muualta, mutta halusi jäädä kotikaupunkinsa kasvattiseurassaan.

Las Palmas teki myös Pedro Bigasin ja Aythami Artilesin kanssa jatkosopimukset.