Real Betisissä eletään mielenkiintoisia aikoja. Seuran kannattajat ovat asettautuneet seurajohtoa vastaan, eivätkä kannattajat tule katsomaan Betisin kotiotteluita, jos Gus Poyet jatkaa seuran valmentajana.

Seurajohto on vienyt asiaa eteenpäin ja tällä hetkellä espanjalaislehtien mukaan on täysin selvää, että Poyet potkitaan pihalle lähipäivinä. Betis etsii itselleen tällä hetkellä uutta luotsia ja onkin neuvotellut muutamien ehdokkaiden kanssa.

Marcan mukaan Míchelin ja Betisin keskustelut ovat menneet siihen suuntaan, ettei Real Madridin legenda ainakaan valmenna vihreävalkoisia. Sen sijaan saman lähteen mukaan tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto penkin päähän on Luís García Plaza.

García Plaza tunnetaan parhaiten Getafen entisenä valmentajana, jota 43-vuotias madridilainen valmensi kolmen vuoden ajan. Viimeiset kaksi vuotta García Plaza on luotsannut Emiraattien Baniyasia, josta hän lähti kesällä potkujen seurauksena.

Uusi valmentaja aloittaa työnsä ensi maanantaina ja alkaa samalla valmistella joukkuettaan Las Palmas -kamppailuun, joka on elintärkeä sevillalaisseuralle.