Real Betisin valmentaja Gus Poyet on akuutin potku-uhan alla. Tällä hetkellä on varsin todennäköistä, ettei Poyet valmenna seuraa enää pitkään.

Suoraan sanottuna siihen asti, kunnes Betis löytää korvaajan. Espanjalaislähteiden mukaan seurajohto on jo keskustelemassa muutamien vaihtoehtojen kanssa, mutta kannattajat haluavat Poyetin ulos välittömästi.

Kovin satsauksin kauteen lähtenyt Betis on rämpinyt – ainakin odotuksiin nähden – alkukaudella ja sevillalaisseura on sarjataulukossa neljäntenätoista. Putoamisviivaan on matkaa vain kaksi pistettä ja Betis on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Ennen kaikkea peliesitykset ovat olleet useiden mielestä halutonta kuraa. Kannattajat haluavat valmentajansa pään vadille ja ovatkin alkaneet tekemään asian eteen jotain.

Nimittäin useat seuran faniryhmät ovat päättäneet olla tulematta Betisin kotipeleihin siihen asti, kunnes Poyet lähtee. Betisin kotipelit ovat olleet viime aikoina kritiikkiä täynnä, sillä kannattajat ovat alkaneet vaatia huudoin Poyetin potkuja.

Gol Sur 1907 –kannattajayhdistys tiivisti halunsa yhteen lauseeseen.

– Joko me tai valmentaja lähtee.