Aleix Vidalilla ei näytä olevan minkäänlaista tulevaisuutta Barcelonassa. Niin kovasti seura yrittää hankkia uutta oikean laidan pakkia.

Sportin tietojen mukaan Barca haluaa uuden puolustajan jo tammikuussa. Eri lehtitietojen perusteella vaihtoehtoja on tässä vaiheessa vielä monia.

Prioriteettilistalla ykkösenä on tiettävästi Valencian João Cancelo. Se on sitten kokonaan toinen juttu, haluaako Valencia myydä. Tarvetta seuralla ei siihen ole, sillä 22-vuotiaan laitapelaajan sopimus umpeutuu vasta kesällä 2021.

Cancelon lisäksi Barcan listalta löytyvät Southamptonin Cédric Soares, Chelseasta Juventukseen lainattu Juan Cuadrado ja PSG:n Serge Aurier. 25-vuotiaan Soaresin sopimus umpeutuu kesällä 2020, 28-vuotiaan Cuadradon ja 23-vuotiaan Aurierin kesällä 2019.

Kaksi nimeä on tiettävästi jo pyyhitty listalta pois: Arsenalin Héctor Bellerín ja Shakhtar Donetskin Darijo Srna. Bellerín on lähiaikoina allekirjoittamassa Gunnersin kanssa uuden sopimuksen.