Argentiinan maajoukkuesityksistään uransa aikana valtavasti kritiikkiä saanut Leo Messi on saanut tukea maajoukkuekaveriltaan Martín Demichelisiltä.

Espanyolissa – Barcelonan paikallisvastustajassa – pelaava Demichelis kertoi mielipiteensä Argentiinan maajoukkueen heikosta tulosvireestä ja Messistä Marcalle.

– Jos katsomme esimerkiksi Messin viimeisintä maajoukkueottelua, joka oli Uruguayta vastaan, niin hän pyysi päästä pelaamaan loukkaantumishuolistaan huolimatta, hän pelasi ja taisteli puolestamme tehden voittomaalin. Mielestäni Messi pelaa samalla tavalla Barcelonassa, kuin myös kanssamme maajoukkueessa. Ainoa ero on se, että Barcelona pelaa aina hyvin – me emme.

– Maajoukkueemme huono tilanne on jotain uutta, koska emme ole tottuneet elämään tämänkaltaisessa tilanteessa. Toisaalta olemme tottuneet saamaan kritiikkiä, koska maassamme seurataan jalkapalloa vuorokauden ympäri jatkuvasti.

Argentiina on ollut vaikeuksissa viime aikoina MM-karsinnoissa ja maa saa todella taistella paikastaan tuleviin MM-kisoihin.