Espanjalais- ja englantilaismediassa puhuttaa Lionel Messin väitetty suuttuminen.

Messi tiettävästi hermostui pelaajatunnelissa Man Cityn ja Barcelonan välisen Mestarien liiga -ottelun jälkeen.

Cadena SER:in tietojen mukaan Messi huusi jollekin Cityn henkilölle:

– Idiootti, tule tänne! Älä juokse karkuun!

Cityn Sergio Agüero selitti tapausta lehdistölle.

– Näin hänet siellä (tunnelissa). Hänestä tuntui pahalta. Tunnen hänet sen verran hyvin, että tiedän milloin hän on hyvällä tai huonolla tuulella. Kaikki ovat häviön jälkeen huonolla tuulella, Agüero sanoi.

– Emme ole jutelleet (Messin kanssa). Siinä (väitetyssä huutelussa) ei ollut kyse mistään vakavasta. Kuulin jotain, mutta en tiedä, mitä tapahtui.

Joidenkin lähteiden mukaan Cityn Fernandinhoa epäiltiin Messin provosoimisesta.

– En tiedä, mistä nuo huhut ja spekulaatiot ovat lähtöisin. En ollut missään tekemisissä Barcelonan pelaajien tai henkilökunnan kanssa pelin jälkeen, Fernandinho sanoi The Timesin mukaan.

– Provosointi ei kuulu luonteeseeni. Minusta on tärkeää osoittaa kunnioitusta kentällä ja sen ulkopuolella, ihan sama kuka on vastassa.

Espanjalaisella La Sextalla on uutta tietoa asiasta. Tv-kanavan mukaan Messille huuteli pelin jälkeen Cityn valmennusjohtoon kuuluva Mikel Arteta.

– Mitä oikein odotat? Mene vaihtamaan kamasi, kusipää, Arteta sanoi Messille La Sextan mukaan.

34-vuotias Arteta on baski, mutta hän kehittyi Barcelonan organisaatiossa. Barcan edustusjoukkueessa hän ei koskaan pelannut. Suurimman osan urastaan Arteta pelasi Valioliigassa – ensin Evertonissa ja myöhemmin Arsenalissa.