Ailahtelevan alkukauden pelanneen Real Betisin päävalmentaja Gus Poyet on potku-uhan alla. Tietojen mukaan Betis on valmis antamaan Poyetille kenkää, jos seura ei onnistu voittamaan viikonloppuna Villarrealia vieraskentällä.

Seuran tunnettu entinen päävalmentaja Pepe Mel ei haluaisi, että Poyetille näytetään ovea varsinkaan näin aikaisin. Mel kertoi mielipiteensä El Larguerolle.

– Jos olisin seurajohdossa, niin sanoisin Poyetille, että hänen pitäisi tuoda ideansa vielä selkeämmin esiin ja mennä tulevaisuutta kohti itseluottamuksella. Olen varma, että Poyet tulee pääsemään tavoitteisiinsa tällä kaudella eikä minusta ole mitään järkeä lopettaa hänen projektiaan kymmenen kierroksen jälkeen.

– Käyn itse aina Betisin peleissä kausikorttini kanssa ja seuraan Betisiä hyvin tarkasti jatkuvalla syötöllä.

Mel on tällä vuosikymmenellä valmentanut Betisia vajaan viiden kauden ajan.