Real Madrid lähtee 19 pelaajan kokoonpanolla Puolaan. Joukkue kohtaa keskiviikon Mestarien liiga -ottelussa paikallisen Legia Varsovan.

Se tiedettiin, että loukkaantuneet Sergio Ramos, Pepe, Casemiro ja Luka Modric olisivat sivussa. Se sen sijaan tuli yllätyksenä, että kokoonpanon ulkopuolelle jätettiin myös Marcelo ja James Rodríguez.

Marcelon kohdalla kyse voi olla yksinkertaisesti lepuuttamisesta. Häntä tarvitaan enemmän isommissa otteluissa. Selitys ei päde Jamesiin. Kolumbialainen on tällä kaudella pelannut vain 470 minuuttia, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon. James on huilannut viimeiset viisi La Liga -ottelua. Viimeksi hän pelasi Copa del Reyssä, jossa hän syötti neljä maalia Cultural Leonesaa vastaan.

Siinä missä Marcelo ja James jätettiin pois, tilalle nousi yksi yllättävä nimi: Álvaro Tejero. 20-vuotias laitapuolustaja on Realin oma kasvatti, joka on tällä kaudella pelannut 11 ottelua Real Madrid Castillan paidassa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Tejerolla on vyöllään tasan yksi minuutti Realin ykkösjoukkueessa. Hän debytoi viime vuoden joulukuussa Copa del Reyssä Cádizia vastaan.