Ranskan Canal Plus kertoo, että Barcelona tavoittelee riveihinsä Paris Saint Germainin oikeaa laitapuolustajaa Serge Aurieria. Aleix Vidal ei mahdu valmentaja Luis Enriquen suunnitelmiin, joten pelipaikalle on Barcelonassa selkeä vajaus. Olkoonkin, että koulutukseltaan keskikenttäpelaajaksi oppinut Sergi Roberto on hoitanut puolustajan tonttia paremmin kuin hyvin.

INFOSPORT+

@infosportplus
INFO CANAL+ : Barcelone serait intéressé par Serge Aurier pour l'été prochain. Le club a pris contact avec l'entourage du joueur.

Ranskalaiskanavan mukaan Barcelona on ollut jo yhteydessä pelaajan edustajiin. Toteutuessaan siirron ounaksutaan kuitenkin tapahtuvan vasta seuraavana kesänä eikä vielä talven siirtoikkunassa.

23-vuotias Aurier pelaa kolmatta kauttaan PSG:ssä ja kuuluu joukkueensa tärkeimpiin pelaajiin. Nuoresta iästään huolimatta hän on kantanut Norsunluurannikon maajoukkuepaitaa jo 32 kertaa.

Vaikka esitykset kentällä ovatkin olleet jo pitkään lupaavia, on Aurier noussut viime aikoina otsikoihin ei-jalkapalloilullisista syistä. Helmikuussa hän solvasi julkisesti valmentajaansa Laurent Blancia ja pelikaveriaan Angel Di Mariaa, ja joutui muutamiksi viikoiksi sivuun edustusjoukkueesta. Syyskuussa Aurier puolestaan sai kahden kuukauden ehdollisen vankeustuomion hyökättyään poliisia vastaan yökerhon edustalla.

Lähde: Mundo Deportivo