Madridilaislehti AS kertoo, että Real Betis harkitsee antavansa potkut valmentajalleen Gus Poyetille, jos Betis häviää viikonlopun vierasottelun Villarrealia vastaan.

Betis on pelannut odotuksiin nähden surkean alkukauden, vaikka tällä hetkellä sevillalaisjoukkue löytää itsensä sarjataulukossa kolmanneltatoista sijalta. Mahdollinen – tällä hetkellä varsin todennäköinen – tappio Villarrealin vieraana sysäisi Betisin mahdollisesti jopa putoamisviivan alapuolelle.

Uutisen mukaan seurajohto on huolissaan myös surkeista peliesityksistä. Poyet voitti itselleen hieman enemmän aikaa toissa viikon Osasuna-vierasvoitolla, mutta päättyneellä kierroksella Espanyol haki täyden pistepotin Villamarínilta ja se näytti jo riittävän seurajohdolle.

Kovin satsauksin kauteen lähtenyt Betis on kuitenkin antanut Poyetille vielä yhden mahdollisuuden. Villarreal-vierasottelua ei saa hävitä – varsinkaan häpeällisellä esityksellä. Villarreal on äärimmäisen kova kotijoukkue, joten Poyetin pitäisi saada tämänhetkinen Betis aikamoiseen lyöntiin, jotta vihreävalkoiset voisivat upottaa keltaisen sukellusveneen kaupunkia ympäröivän joen pohjaan.