Viime viikonloppuna karvaan tappion Barcelonalle kokeneen Valencian tuoreehko päävalmentaja Cesare Prandelli ei halua enää muistella menneitä, vaan katsoo jo kohti maanantain ottelua Deportivo La Coruñaa vastaan. Barcelona hyötyi kyseisessä ottelussa huomattavasti kyseenalaisesta tuomarityöskentelystä, ja italialaisluotsi syytti koko liigatuomaristoa suurten suosimisesta.

– Pelasimme hienon ottelun Barcelonaa vastaan, mutta huomenna kaikki on taas toisin. Deportivo on hyvin organisoitu joukkue, Prandelli toteaa Marcan sivuilla.

– En henkilökohtaisesti pidä polemiikeistä. Ne eivät kuulu jalkapalloon. Päivä Barcelona-pelin jälkeen ajattelin jo vain ja ainoastaan Deportivoa. Barcelona-jutut riittävät jo.

Italialaisvalmentaja on tuonut mukanaan Valenciaan yleisölle avoimet harjoitukset. Prandelli pitää ratkaisua erittäin hyvin toimivana.

– Se on ollut hyvä, koska harjoituksiin on tullut paljon lapsia ja perheitä. Se kuuluu jalkapalloon. On tärkeää ymmärtää nopeasti, miltä ihmisistä tuntuu. Sen takia avasin harjoitukset yleisölle.