Viime aikoina – oikestaan jo pidemmän aikaa – kaikkien kohujen keskellä ollut Neymar sai eilen yhden tapauksen lisää muisteltavaksi.

Barcelona voitti Granadan lopulta vain 1-0 kotonaan, mutta eniten huomiota läpi ottelun keräsi Neymar, sillä brasilialainen otti yhteen muutaman kerran kesken kamppailun vierailijoiden Rubén Vezon kanssa. Kaikki lähti siitä, kun Neymar taklasi varsin rumasti Granadan pelaajaa ja Vezo meni välittömästi puhuttelemaan brassia tiukin ottein.

Sama jatkui myös Mundo Deportivon mukaan ottelun jälkeen pukusuojissa, sillä kummankin joukkueen pelaajat joutuivat tulemaan kaksikon väliin, kun tunteet olivat lyödä kunnolla läpi.

Toimittajan sana

Neymarilla on ollut läpi Barcelona-uransa tietyin väliajoin tämänkaltaisia tapauksia, joten kannattaisikohan brasilialaisen lopettaa kaikki ylimääräinen ja keskittyä täysillä pelaamiseen?

Kyseessä on kerrassaan loistava pelaaja, mutta pään kesto tällaisissa tilanteissa on ollut jo pitkään välttävä, joka saattaa kääntyä joskus pelaajaa vastaan – kuten olemmekin huomanneet viime aikoina. Vastustajat yrittävät tahalleen härnätä brassia ja Neymar lankeaa käytännössä melkein aina syöttiin.