Katalaaniradiokanava Rac 1 kertoo, että Barcelona aikoo haastaa brasilialaisseura Santosin ja Gabigolin oikeuteen sopimusrikkomuksesta.

Barcelona oli tehnyt Gabigolin kanssa esisopimuksen, jonka ehtona oli se, että Santosin piti ilmoittaa Barcelonalle saadessaan muualta tarjouksen pelaajasta. Sopimuksen mukaan Barcelonalla piti olla kolme päivää aikaa vastata mahdolliseen tarjoukseen.

Milanolaisseura Inter kuitenkin teki siirtoikkunan loppuvaiheilla 30 miljoonan euron tarjouksen nuorukaisesta. Santos ilmoitti Barcelonalle kyseisestä tarjouksesta samana päivänä, mutta heti seuraavana päivänä pelaajan siirto Interiin virallistettiin ja Gabigol muutti Italiaan.

Barcelona on siten seuran mukaan kokenut vääryyttä, sillä brasilialaisen siirto Interiin julkistettiin liian aikaisin, eikä Barcelonalla ollut aikaa vastata siihen. Katalaaniseuran presidentti Josep María Bartomeu kertoi varsin selvästi kantansa asiaan.

– Santos ei ole kunnioittanut tekemäämme sopimusta ja he tekivät sen hieman helpommaksi itselleen. Me aiomme taistella oikeuksistamme loppuun saakka.