Madridilaislehti AS lainaa uutisessaan perulaista Perú.com-sivustoa, joka väittää Sevillan olevan kiinnostunut Jefferson Farfánista.

Farfán harjoitti ammattiaan viimeksi Arabiemiraattien Al-Jazirassa, mutta perulainen kärki purki juuri sopimuksensa seuran kanssa erilaisten sopimusrikkomusten takia. Ensi keskiviikkona 32 vuotta täyttävä Farfán saapuisi siten ilmaiseksi Sevillaan, mutta andalusialaisseuraa huolestuttaa pelaajan palkka.

Farfán nimittäin tienaa yli kolme miljoonaa euroa puhtaana käteen ja Sevillalla ei ole varaa maksaa sellaisia summia mahdolliselle hankinnalleen. Uutisen mukaan seura kuitenkin luottaa urheilutoimenjohtajaansa Monchiin asiassa. Monchi on tunnettu juuri tämänkaltaisista tilanteista ja Sevillassa käytännössä koko ikänsä ollutta herrasmiestä pidetäänkin yhtenä maailman parhaista ammatissaan.

Farfán tunnetaan ajastaan Schalkessa, jossa perulainen palloili seitsemän kauden ajan ollen samalla Teemu Pukin seurakaverina reilun kahden kauden ajan.