Sunnuntaina pelataan kauden ensimmäinen Galician paikalliskamppailu, kun Celta isännöi Vigossa Deportivo La Coruñaa.

Jatkosopimuksen lähipäivinä Deportivon kanssa tekevä Sidnei kommentoi derbyä seuran lehdistötilaisuudessa torstaina. 27-vuotias brassitoppari kertoi mielipiteensä paikalliskamppailun ideologiasta.

– Derbyt ovat aina erilaisia otteluita ja tuleva paikalliskamppailu on meille todella tärkeä. Pelissä on kolme pistettä, mutta jos voitat derbyn, niin kyseiset pisteet tuntuvat paljon suuremmilta. Me kaikki Deporin pelaajat tiedämme, että meillä on valtavasti vastuuta harteillamme sunnuntaina.

– Derbyt pitää aina voittaa. Jos voitamme, se tuo meille automaattisesti lisää motivaatiota tulevaisuutta ajatellen. Tunnemme loistavasti Celtan joukkueena. Heidän ryhmänsä on todella vahva ja heillä on erittäin hyviä pelaajia. Emme ole kuitenkaan huolissamme mistään, koska tiedämme mitä meidän pitää tehdä.

Ottelu pelataan sunnuntaina klo 13 Suomen aikaa.