Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique ei odota helppoa ottelua, kun sarjassa neljäntenä majailevat katalonialaiset pelaavat tänä viikonloppuna vieraskentällä Valenciaa vastaan.

Kyseessä on virallisesti Cesare Prandellin ensimmäinen kotiottelu Valencian ruorissa. Mies korvasi Pako Ayestaranin aiemmin tässä kuussa.

– Kohtaamme tuntemattoman Valencian, ottaen huomioon lyhyen ajan, jonka Prandelli on ollut johdossa. Heidän tilanteensa ei ole kovin positiivinen, mutta heidän pelaajiensa laatu voi aina tehdä asiat vaikeiksi, Luis Enrique tuumi Goal.com -sivuston mukaan.

– On aina vaikeata pelata vieraskentällä. Mestallalla, heidän kannattajiensa edessä, on aina vaikeata. En muista yhtään helppoa peliä, hän jatkoi.

– Meidän pitää löytää tilat tehokkaasti, tehokkaammin kuin korkean taktisen ja fyysisen tason vastustaja. Meidän on otettava kolme pistettä ja toivottava, että muut eivät ota. Se on sama strategia kauden alusta, pyrimme parantamaan virettämme ja ansaitsemaan pisteitä.

Barcelonan paras ase on Lionel Messi, joka viimeisteli hattutempun Manchester Cityn verkkoon Mestarien liigan 4–0-voittopelissä keskiviikkona. Valmentajan mukaan argentiinalainen on huippuvireessä ollessaan pysäyttämätön.

– Jos Leo on omalla tasollaan, on erittäin vaikeata löytää ratkaisua hänen pysäyttämiseensä. Emme ole vielä nähneet ketään, joka olisi siinä onnistunut.