Atlético Madridille viime tammikuussa langetettu siirtokielto astuu voimaan suunnitelmien mukaisesti tammikuussa 2017. Sekä Atlético että sen paikalliskilpailija Real Madrid valittivat saamistaan kahden siirtoikkunan mittaisista siirtokielloista, mutta valitukset hylättiin syyskuussa.

Atlético valitti uudesta päätöksestä Urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen CAS:iin, mutta nyt FIFA on tiedottanut, että valitusprosessin keskeneräisyydestä huolimatta siirtokielto pysyy tulevana tammikuuna voimassa. Atlético Madrid suostui ratkaisuun saadakseen enemmän aikaa valmistautua tapauksen käsittelyyn tulevan kesän siirtoikkunaa koskien.

Atléticon ja FIFA:n pääsy sopuun tarkoittaa, että CAS antaa lopullisen ratkaisun asiassa 1. kesäkuuta 2017.

– Vaikka Atlético Madrid uskoo horjumattomasti siihen, että sen saama siirtokielto oli perusteeton, se on päättänyt pidättäytyä oikeudestaan valittaa päätöksestä tulevan tammikuun siirtoikkunan osalta. Siten Atlético Madrid voi esitellä näkökantansa paremmin ja lautakunta saa riittävästi aikaa tarkastella kaikkia asiakirjoja ja harkita kaikkia näkökulmia ennen lopullisen tuomion julistusta, FIFA:n tiedotteessa todetaan.

Atlético ja Real saivat siirtokieltonsa niiden rikottua alaikäisten ulkomaalaispelaajien hankkimista koskevaa kieltoa.

Lähde: FourFourTwo