Eilen Real Madridilta varsin rumasti lukemin 1-5 kuokkaan ottanut Legia Varsova sai kärsiä eilen myös ultrahuligaaniensa metkuista.

Kymmenen Madridiin matkannutta puolalaishuligaania pidätettiin tappeluiden johdosta ja muutama yritti jopa ryöstää paikallisen baarin.

Legia on reagoinut kyseisiin välikohtauksiin, sillä Puolan pääkaupungin seura estää tästä lähtien huligaanien reissut seuran vieraspeleihin ulkomaille. Seura ilmoitti tiedotteessaan, että tämä päätös on seuran täysin oma, eikä UEFA ole liittynyt siihen millään tavalla.

Legia ja Real Madrid kohtaavat uudelleen kahden viikon kuluttua Puolassa, mutta se kamppailu pelataan tyhjille katsomoille. Miksi? Niinpä, kyseiset ultrat olivat toimineet samalla tavalla myös kuukausi sitten Dortmund-kotipelissä – silloin he esimerkiksi hyökkäsivät järjestyksenvalvojien kimppuun pippurisumutteiden kanssa.

Toisaalta tällä menolla Legian ei pidä huolehtia ultriensa vierasmatkoista enää kauan, sillä puolalaisjoukkue on hävinnyt kaikki kolme lohko-otteluaan ja lohkon viimeinen sija on tällä hetkellä enemmän, kuin todennäköinen.