Vielä viime kaudella Barcelonaa edustanut chileläismaalivahti Claudio Bravo hölmöili itselleen punaisen kortin, kun Barcelona-Manchester Cityn toista puoliaikaa oli pelattu kahdeksan minuuttia. 25 metriin maaliltaan noussut Bravo syötti pallon suoraan Barcelona-pelaajan jalkaan. Kun pallo lähetettiin vippaamalla kohti Cityn maalia, pani Bravo kätensä väliin ja tuomarilla oli harvinaisen helppo tehtävä kaivaa punainen lappu taskustaan.

Bravon tilalle maaliin tuli Willy Caballero, ja Nolito otettiin kentältä pois. Bravon hölmöilyn hetkellä tilanne oli Barcelonalle 1-0, mutta Caballero joutui antautumaan jo pian tämän jälkeen Lionel Messin tehtyä illan toisen maalinsa.

Ottelu oli Bravon uran ensimmäinen Camp Noulla, sillä viime kaudella Barcelona peluutti Mestarien liigassa Marc-André ter Stegeniä ja La Ligassa Bravoa.