Atlético Madrid voitti Mestarien liigan alkulohkon kolmannella kierroksella vieraskentällä Rostovin lukemin 1-0.

Ottelun voittomaalin teki toisella jaksolla Yannick Carrasco. Belgialaislaituri sai pallon maalin edustalle hieman onnekkaasti, kun Juanfran keskitti pelivälineen maalille ja pallo kimposi Fernando Torresista Carrascolle, joka teki neljännen täysosumansa kahteen otteluun.

Maali oli samalla toinen Carrascolle tämän kauden Mestarien liigassa, koska belgi teki voitto-osuman kaksi viikkoa sitten Bayernin verkkoon.

Ottelu eteni varsin odotetusti, kun Atlético piti palloa isäntien puoliskolla yrittäen murtaa Rostovin kahta tiukkaa puolustuslinjaa. Venäläiset onnistuivat kuitenkin jäädyttämään vieraiden parhaat paikat keskuspuolustajien tiiviillä yhteistyöllä, mutta samalla Rostovin hyökkäysintensiteetti jäi suorastaan olemattomaksi.

Atlético hallitsi keskikenttänsä avulla kokonaisvaltaisemmin ottelua ja epäonnistuikin toisella jaksolla muutamassa selvässä maalipaikassa. Fernando Torres puski pallon maalin katolle – sen lähemmäs avauksessa ollut El Niño ei tällä kertaa päässyt.

Rostov-voiton ansiosta Atlético on voittanut kaikki kolme alkulohko-otteluaan ja Diego Simeonen miehistö on ottanut tiukan otteen lohkovoitosta.

Rostov-Atlético 0-1
0-1 Yannick Carrasco (62.)