Sevilla kävi hakemassa vieraspisteet Dinamo Zagrebilta Mestarien liigan alkulohkon kolmannella kierroksella lukemin 1-0. Vieraiden voittomaalin teki kymmenen minuuttia ennen puoliaikaa Samir Nasri.

Ottelu oli varsin odotetusti Sevillan hallinnassa. Jorge Sampaolin miehistö pelasi kolmen alakerralla, neljällä keskikenttäpelaajalla ja kolmella kärjellä. Se näkyi Sevillan peliotteissa, koska tasapainoinen keskikenttä pysyi kompaktina pakettina ja käynnisti useat vastahyökkäykset, mutta samalla pystyi ottamaan vastaan.

Dinamo sai ensimmäisellä jaksolla muutaman vastahyökkäyksen, mutta isäntien sen suurempia pallonhallintajaksoja ei nähty. Ylhäältä hanakasti prässännyt Sevilla sai katkottua muutamaan otteeseen loistavassa paikassa kroatialaisten pelinrakentelun.

Se tuotti tulosta ottelun voittomaalissa, kun Sevilla sai riistettyä pelivälineen puolustusalueellaan. Nopeasti ylös lähtenyt andalusialaislauma sai pallon Marianolle, joka keskitti pallon Nasrille ja ranskalainen pääsi viimeistelemään ottelun ainokaisen. Luciano Vietto ja Yassim Ben Yedder missasivat muutaman loistopaikan, mutta Nasrin täysosuma riitti vieraille.

Sevilla on askeleen lähempänä jatkopaikkaa, koska Juventus voitti samaan aikaan Lyonin. Sampaolin valmentama joukkue on lohkossaan toinen.