Real Madrid otti selkeän 5-1-voiton Legia Varsovasta Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

Kyseessä oli Realin juhlaottelu. Peli oli Los Blancosin 400:s Mestarien liigassa tai sitä edeltäneessä Euroopan Cupissa.

OptaJose

@OptaJose
400 - Against Legia, Real Madrid will play their 400th game in European Cup/#UCL. King.

Loukkaantumisesta toipuneesta James Rodríguezista tuli puolestaan toiseksi eniten otteluita Mestarien liigassa pelannut kolumbialainen. Vain Iván Córdoba on enää edellä.

OptaJose

@OptaJose
31 - James Rodríguez will become the Colombian player with second most appearances in #UCL history (Iván Córdoba 60). Class.

Ottelun voittajasta ei ollut oikeastaan missään vaiheessa epäselvyyttä. Kotijoukkue siirtyi johtoon reilun vartin pelin jälkeen. Danilo syöttö oikeaan laitaan Gareth Balelle, joka leikkasi sisään ja laukoi matalan kudin takakulmaan.

Vain neljä minuuttia myöhemmin lukemat kirjattiin jo 2-0. Karim Benzema pudotti Marcelolle, jonka laukaus kimposi Realin kannalta onnekkaasti Legia-puolustajan kautta maaliin.

Vauhdikas kuusiminuuttinen huipentui Danilon rikkeeseen Realin päädyssä kenttää. Laitapakki meni Miroslav Radovicin harhautukseen, kolautti jaloille, pallo pilkulle. Radovic upotti itse rankkarin sisään. Se oli ensimmäinen maali, jonka Keylor Navas on Mestarien liigan kotiottelussa päästänyt.

OptaJose

@OptaJose
1 - Keylor Navas has conceded his first goal at the Santiago Bernabeu in #UCL (7 appearances). Tranquillity.

Varttia myöhemmin Real johti taas kahdella maalilla. Pallo pelattiin boksiin Ronaldolle, joka pudotti järkevästi Marco Asensiolle. Nuorukainen laukoi tarkasti alakulmaan. Yllättäen juuri Asensio on Realin pelaajista onnistunut maalinteossa kolmessa eri kilpailussa tällä kaudella.

OptaJose

@OptaJose
3 - Marco Asensio is the first Real Madrid player to score in three different competitions this season. Impact.

Ja lisää tuli. 68. minuutilla Lucas Vázquez tälläsi Álvaro Moratan keskityksestä pelin 4-1:een. Kaksikko oli vaihdettu kentälle vain viisi minuuttia aiemmin. Moratakin pääsi maalintekijälistalle, kun hän sijoitti Ronaldon esityöstä pallon etukulmaan.

Voiton myötä Real nousi F-lohkossa seitsemään pisteeseen. Samassa pistemäärässä on myös Borussia Dortmund.