Seurahistorian toisiksi kalleimpana pelaajana kesällä Villarrealiin Sampdoriasta saapunut Roberto Soriano on ihastuttanut monet otteillaan. 25-vuotias italialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja iski eilen kaksi maalia, kun keltainen sukellusvene upotti Celtan kotonaan jopa 5-0.

– Sopeudun päivittäin paremmin tähän maahan, sarjaan ja joukkueeseen. Kaikki on täällä uutta, jonka takia minun pitää sopeutua uuteen pelitapaan ja kulttuuriin. Tämä eroaa huomattavasti Serie A:sta myös pelipaikkani osalta. Celta-ottelu oli minulle henkilökohtaisesti suuri, koska sain tehtyä kaksi maalia kannattajien ja perheeni edessä.

Villarreal on Atléticon ja Real Madridin kanssa ainut seura, joka on onnistunut välttämään tappion sarjassa tähän mennessä. Soriano osoittaa tyytyväisyytensä kauden alkuun.

– Olemme todella tyytyväisiä tuloksiimme ja sarjasijoituksemme. Pelaamme hyvin ja kaikki puolustavat taistellen jokaisesta pallosta. Toivottavasti pelaan myös henkilökohtaisella tasolla hyvän kauden, kuten viime kaudella Sampdoriassa.