Real Betis kärsi nöyryyttävän tappion Real Madridille kotonaan lukemin 1-6. Viime aikoina heikosti pelanneen Betisin kannattajat ovat löytäneet syyllisen tilanteeseen, kun Villamarínin yleisö lauloi yhdessä Poyetin eroamista katsomoissa. Poyet kommentoi tappiota lehdistötilaisuudessa.

– On vaikea analysoida nyt mitään kunnolla tunnekuohujen vallassa. Minun pitää harkita viisaasti mitä sanon. Jos ajattelin ennen ottelua kamppailusta tulevan jonkinlainen, niin tämä ei todellakaan ollut sellainen, jota hain. Ajattelen kuitenkin samaa ennen, kuin ottelun alkua, eli mitään tekosyitä ei ole – eikä tule olemaankaan. Minä olen suurin syyllinen.

– Minä olen valmentaja, olen koonnut joukkueen ja harjoitan heitä jatkuvasti, joten tietenkin olen syyllinen. Erotetaanko minut? Niin, en tiedä ainuttakaan seurapresidenttiä, joka antaisi potkut koko joukkueelle ennen valmentajaa. Minun pitää ansaita ja voittaa paikkani Betisin valmentajana ajan kanssa.