Real Madridin kolmen sarjaottelun tasapeliputki katkesi viimein murskaavalla vierasvoitolla. Los Blancos oli Real Betisiä vastaan alkutahdeista lähtien ja pisteet lähtivät Madridiin 1-6-lukemin.

Voitto nosti Realin jaetulle kärkipaikalle paikalliskilpailija Atlético Madridin kanssa.

Real otti odotetusti heti alkuun hallinnan ja maalihanat aukesivat jo kolmannella minuutilla vapaapotkusta syntyneestä erikoistilanteesta. Osuman puski sisään ranskalaistoppari Raphael Varane Toni Kroosin keskityksestä.

Ensimmäisestä maalista ehti kulua vain muutama minuutti, kun Isco pelasi matalalla keskityksellään vasemmalta tolpalta Cristiano Ronaldolle avopaikan. Portugalilainen säntäsi kuitenkin tilanteseen kovassa vauhdissa ja laukaus meni ohi maalin.

Los Blancosin kova paine isäntien maalille jatkui avausjakson edetessä. 14. minuutilla 0-2-osuma oli jälleen todella lähellä. Gareth Bale sukelsi keskitykseen oikealta, mutta osui puskullaan vain tolppaan.

Ensimmäisen 30-minuuttisen täytyttyä Realin myllistys tuotti vihdoin toisen maalin ja arkkitehtina oli jälleen Kroos. Saksalaisen pystysyötöstä sai nauttia Karim Benzema, joka tälläsi 0-2-osuman aivan lähietäisyydeltä.

Toisen maalin jälkeen Real meni menojaan. Avausjaksolla kotijoukkuetta rokotettiin vielä kahdesti. 39. minuutilla pallo kimposi onnekkaasti Marcelolle ja brassin puolivolley yllätti Antonio Ádanin. Juuri ennen taukoa osui vielä Isco espanjalaisen viimeisteltyä Pepen syötöstä sisään oikealta etutolpalta.

Kotijoukkue Betis kavensi toisen jakson alussa eron kolmeen maaliin Joaquinin vapautettua Alvaro Cejudon maalintekoon. Tämän jälkeen Real lisäsi taas kierroksia. Isco tuplasi maalisaldonsa vain seitsemän minuuttia myöhemmin näyttävällä sijoituksella oikeaan nurkkaan.

Real rankaisi Iscon osuman jälkeen isäntiään vielä yhden kerran. Viimeisen silauksen naulasi Cristiano Ronaldo, joka pääsi irti Alvaro Moratan läpisyötön seurauksena.

Näin Realille arvokkaat vieraspisteet lukemin 1-6.

Real Betis-Real Madrid (0-4)

0-1 Raphael Varane (4.)
0-2 Karim Benzema (31.)
0-3 Marcelo (39.)
0-4 Isco (45.)
1-4 Alvaro Cejudo (55.)
1-5 Isco (62.)
1-6 Cristiano Ronaldo (78.)