Madridilaislehti Marca väittää, että Barcelona on edelleen Las Palmasin Mauricio Lemosin kintereillä.

Barcelona yritti jo kesällä saada Lemosin riveihinsä muutamaan otteeseen todella pienien tarjousten avittamana, mutta Las Palmas hylkäsi kyseiset havittelut käytännössä välittömästi.

20-vuotias Uruguayn nuorten maajoukkuepelaaja nousi hieman yllättäen kesällä yhdeksi kuumaksi nimeksi siirtomarkkinoilla, kun Real Madrid ja Barcelona alkoivat kiinnostua pelaajasta. Marcan mukaan Barcelona yritti maksaa Lemosista ensiksi kymmenen miljoonaa euroa, mutta Lemos itse halusi pysyä Las Palmasissa. Barcelona olisi halunnut lainata topparin takaisin Las Palmasiin alkaneeksi kaudeksi.

Lemos kommentoi mahdollisia Barcelona-yhteyksiä noin kuukausi sitten juuri Marcalle.

– Kesällä kuulin Barcelona-huhuista ja puheyhteydet olivat alkaneet, mutta ideani oli jäädä Las Palmasiin, koska olen kiitollinen tälle joukkueelle.

Barcelona vahvisti toppariosastoaan kesällä Samuel Umtitin muodossa, mutta katalaaniseura on huolestunut keskuspuolustustilanteestaan Jérémy Mathieun ja Javier Mascheranon ikääntyessä. Sen takia Lemos olisi loistovaihtoehto Barcelonalle seuran mielestä. Lemosin hinta on tosin noussut vähintään 30 miljoonaan, joten se saattaa vaikuttaa tulevaisuuden mahdolliseen siirtoon.