Vaikean polvivamman jälkeen pelikentille palannut Atlético Madridin keskikenttämies Tiago Mendes on varma, että Antoine Griezmann yltää pelaajana vielä Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin tasolle.

– Hän saavuttaa heidän tasonsa varmuudella, mutta on vaikea sanoa, milloin. Aika näyttää, 35-vuotias Tiago pohtii.

– Griezmann tarvitsee meidän apuamme siihen. Hänen täytyy voittaa mestaruuksia ja tehdä maaleja vuosi vuoden jälkeen kilpaillakseen heidän kanssaan. He ovat kaksi monsteria, jotka häikäisevät lukemillaan. Griezmann on kuitenkin jo nyt uskomaton, ja hän vie joukkuettamme koko ajan heidän tasolleen, konkari kehuu Marcan haastattelussa.

Ranskalaishyökkääjä ei ole ainoa, jolle pitkän linjan Atléti-mieheltä riittää kehuja. Tiago sanoo usein kehuvansa Filipe Luisia maailman parhaaksi omalla pelipaikallaan.

– Aina, kun sanon sen hänelle, hän nauraa ja pitää sitä vitsinä. En sano niin ystävyytemme takia, vaan koska hänen pelinsä auttaa Atléticoa valtavasti. Hän tekee paljon enemmän, kuin hänen tarvitsisi, Tiago kertoo brassipuolustajasta.

– Hän avaa hyvin peliä eikä puolustuksessa kukaan pääse hänestä ohi. Hän on aina hyökkäysten tukena. Hän on vasen laitapuolustaja, mutta hän osaa johtaa ja tietää, milloin joukkue tarvitsee häntä. Hän tekee kaiken hyvin.