Real Madridista kesällä pysyvällä siirrolla Valenciaan muuttanut Álvaro Medrán kommentoi Valencian virallisella radiokanavalla alkukauttaan ja seuraan äskeittäin saapunutta Césare Prandellia.

– Maajoukkuetauko tuli hyvään paikkaan, koska nyt meillä on ollut aikaa sisäistää se, mitä valmentaja meiltä todella haluaa. Olemme alkaneet valmistautua uuteen aikakauteen ja harjoittelumetodeihin. Koko keskikenttä ja puolustus ovat ryhmitetty uudestaan pelillisesti.

– Prandelli on tuonut meille huomattavaa fyysistä työtä. Meillä kaikilla on suuri halu saada tämä projekti aluilleen ja nähdä se, kuinka Prandelli saa tuotua ideansa läpi. Olemme päästäneet ainakin maalin kaikissa pelaamissamme otteluissa ja hän tietää sen. Työskentelemme linjojen välisten pituuksien lyhentämisen eteen koko ajan ja Prandelli muutenkin ohjaa puolustustamme eri tavalla.

– Haluamme olla paremmassa pelillisessä kunnossa ja olla valmiita juoksemaan ottelun viimeisellä minuutilla täysin voimin. Joukkueemme on täydellinen ja olenkin aina ajatellut, että tulemme pelaamaan loistokauden. Kauden alku ei ole ollut sellainen.

Valencia on tällä hetkellä sarjassa kolmanneksi viimeinen ja putoamisrajan alapuolella.