Euroopanmestari Portugali vieraili Pohjolassa päättämässä hyvin MM-karsintansa aloittaneen Färsaarten iloisen syksyn. Portugali lähti kotimatkalle vakuuttava 6-0 -vierasvoitto plakkarissaan. Tällä kertaa tahtipuikkoa ei kuitenkaan heiluttanut Cristiano Ronaldo, vaan avausjaksolla hattutempun viimeistellyt 20-vuotias André Silva.

Tyhjin käsin ei silti Real Madridin supertähdenkään tarvinnut saarilta lähteä. Ronaldo vastasi Portugalin neljännestä maalista ampumalla vasurillaan napakan laukauksen vajaasta 20 metristä maalivahdin käsien kautta ylänurkkaan. Maali oli Ronaldolle kaikkiaan 66. A-maaottelumaali ja kalenterivuonna 2016 11. maali 12 maaottelussa.

OptaJose

@OptaJose
11 - Cristiano Ronaldo has scored 11 goals in his 12 appearances for 🇵🇹 in 2016. Gold.

Toisen puoliajan alkajaisiksi joku fani sai haluamansa, sillä madeiralainen antoi kentälle rynnänneen katsojan ottaa selfien ihailemansa pelimiehen kanssa.

CaughtOffside

@caughtoffside
A fan ran onto the pitch to grab a selfie with Cristiano Ronaldo just before the start of the second half.

Myös Real Madridin seuraavan Mestarien liiga – vastustajan Legia Varsovan leirissä oltiin hereillä. Kasper Hämäläisen seurasta nimittäin lähetettiin Ronaldo erikoinen ”onnittelu” maalista. Samalla Legia toivoi, että Ronaldolta olisivat päässeet ”ammukset loppumaan”.

Legia Warsaw

@LegiaWarsawEN
Hey @Cristiano, congratulations on scoring another goal! Hope you're now out of ammo for Legia next week 😂 #UCL @realmadriden