Norjalainen jalkapallovalmentaja Ole Vidar Toftesund on keksinyt erikoisemman tavan rakentaa Norjaan menestynyt jalkapallojoukkue. Siihen ei tarvita kuin Zlatan Ibrahimovic´in ja Cristiano Ronaldon spermaa.

Facebookissa julkaisemallaan videolla Toftesunde esittää epätoivoiseltakin kuulostavan idean, jonka mukaan hänen nykyisten pelaajiensa tyttöystävät saatettaisiin raskaaksi tähtipelaajien spermalla. Näin Norjaan saataisiin laadukas kultainen sukupolvi.

Videossaan Toftesunde kyselee myös entisen englantilaisen keskikenttämiehen Paul Gascoignen perään.

Norjalaisen päähänpistosta ovat uutisoineet lukuisat mediat ympäri maailman, muun muassa Marca. Itse valmentaja, tämän nykyiset suojattinsa tai Ronaldo ja Ibrahimovic´ eivät ole kommentoineet asiaa vielä – norjalaispelaajien tyttöystävistä puhumattakaan.