Espanyoliin takaisin kesällä Napolista siirtynyt David López kommentoi Marcalle kasvattiseuransa junioritoimintaa ja maajoukkuetauon tuomaa pienoista lepoa.

– Minulle käy kaikki pelipaikat, missä valmentaja haluaa minua peluuttaa. Tykkään enemmän keskikentästä, mutta ei topparinkaan paikka huono ole.

– Seuran junioripuoli on minulle todella tärkeä. Ei ainoastaan siksi, koska kävin sen itse läpi, vaan on tärkeää, että saamme myös sitä kautta pelaajia edustusjoukkueeseemme. Olemme jo nähneet tällä kaudella muutaman nuorukaisen reservijoukkueesta mukanamme ja he ovat pelanneet todella hyvin. Tämän seuran ylpeys on sen identiteetti junioripuolella ja emme voi hävittää sitä.

– Tämän maajoukkuetauon avulla pääsemme korjaamaan tekemiämme virheitä, parantamaan peliämme ja lataamaan akkuja. Viikon pienoinen loma tekee aina hyvää, mutta meillä on viikon päästä perjantaina ottelu, johon pitää valmistautua hyvin. Siihen peliin emme käytännössä ehdi saamaan maajoukkuepelaajiamme, mutta emme voi asialle mitään.