Tänään iltapäivällä pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Valencia isännöi Atlético Madridia klo 13 Suomen aikaa.

Mielenkiintoinen se on paristakin syystä. Ensinnäkin, Valencia vahvisti eilen, että joukkueen uusi päävalmentaja on Cesare Prandelli (lue lisää). Toiseksi, Valenciaan siirtynyt Mario Suárez kohtaa vanhan seuransa.

Madridilaislehti Marca haastatteli Suárezia ottelun alla. Keskikenttäpelaajalta irtosi vuolaat kehut Atletin peliä tekevälle Kokelle.

– Kun verrataan Koketa Xaviin, Koke vaikuttaa paljon täydellisemmältä pelaajalta, Suárez sanoi.

– Hän (Koke) voi pelata laidalla, keskustassa ja pelintekijänä. Hän tekee töitä, hänessä on laatua, ja hän on huikea erikoistilanteissa. Kaiken lisäksi hän on vasta 24-vuotias.

– Hänellä on kaikki tarvittava siihen, että hänestä voi tulla yksi maailman parhaista pelaajista.

Suárez puhui myös Atléticon menestyksestä joukkueena.

– On otettava lyhyitä askeleita ja harjoiteltava korkealla intensiteetillä. Se tuo tuloksia. Kun asiat menevät hyvin, kaikkia arvostetaan ja sopimuksia parannetaan, kukaan ei halua lähteä.

– Atlético on esimerkki siitä, miten isoja vastaan voi kilpailla. On annettava kaikkensa ja oltava nöyrä joka päivä. Meillä (Valencialla) on mahdollisuudet päästä siihen samaan, sillä kokoonpanomme on yksi sarjan nuorimmista.

Suárez on Atléticon kasvatti. Hän siirtyi vuosi sitten Fiorentinaan, josta matka jatkui viime talvena Watfordiin. Kuluvan kauden hän pelaa Valenciassa lainalla.