Sevilla voitti sarjan lauantai-iltapäiväottelussa kotonaan Alavésin lukemin 2-1. Pelillisesti hyvin mukana pysynyt Alavés oli läpi ottelun todella kompakti paketti ja haastoi isännät hyvin.

Pelin ensimmäinen maali syntyi kaksikymmentä minuuttia ennen loppua, kun brasilialainen Ganso syötti loisteliaalla kantapääsyötöllä Wissam Ben Yedderin puolittaiseen läpiajoon ja ranskalaiskärki osui jälleen. Ben Yedder nimittäin teki voittomaalin tiistaina Lyonia vastaan Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.


Leganés tasoitti viisi minuuttia ennen täyttä aikaa kulmasta, kun topparina pelaava Víctor Laguardia pääsi laittamaan pelivälineen isäntien verkkoon maalin edestä. Pettyneet Sevilla-kannattajat saivat kuitenkin palkintonsa lisäajalla. Vitolo juoksi laidalta maalille ja syötti pallon Ben Yedderille, joka viimeisteli alle metrin etäisyydeltä kotijoukkueen voittomaalin.

Sevilla-Alavés 2-1
1-0 Yassim Ben Yedder (73.)
1-1 Víctor Laguardia (84.)
2-1 Ben Yedder (90.)