Paco Alcácerin valinta Barcelonan etulinjaan Neymarin ja Luis Suarezin kanssa ei miellyttänyt seuran entistä Luis Suarezia.

Barcelonassa vuosina 1955-1961 pelannut espanjalainen Suarez kritisoi seuran valmentajaa Luis Enrique’ta siitä, että tämä korvasi loukkaantuneen Messin Alcácerilla. Espanjalaishyökkääjä ei juuri ole saanut peliaikaa, mutta Mestarien liigan ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan tämä oli avauskokoonpanossa.

– Alcácer on boxissa pelaaja. Jos hänet laittaa jompaan kumpaan laitaan, hän katoaa. Hän näytti hieman ahdistuneelta, sillä hän haluaa tehdä kentällä niin paljon asioita, että ei lopulta päädy tekemään niistä mitään. Hänen pitäisi rentoutua, espanjalainen Suarez ohjeisti Cadena SER:in ohjelmassa La Graderia.

Alcácer vaihdettiin kentältä toisella jaksolla ja hänen tilalleen tuli Rafinha. Suarezin mukaan vaihto oli oikea ratkaisu.

– Enrique teki virheen laittaessaan Alcácerin avaukseen, mutta vaihto korjasi tilannetta. Peli oli muutenkin omituinen. Barcelona pelasi ensimmäisen jakson huonommin kuin vastustaja, mutta loi enemmän tilanteita.

Barcelona voitti ottelun kuitenkin lukemin 2-1.

Kesällä 30 miljoonalla punnalla Valenciasta Barcelonaan siirtynyt Alcácer ei ole vielä onnistunut maalinteossa uudessa joukkueessaan.