Barcelona kohtaa Mestarien liigassa tänään Borussia Mönchengladbachin. Saksalaiset hävisivät C-lohkon avausottelun Manchester Citylle 0-4, mutta takoivat vastaavasti seuraavassa Bundesliiga-ottelussaan jo ensimmäisellä jaksolla neljä maalia Werder Bremenin verkkoon. Mestarien liigan pudotuspeleissä joukkue sai sveitsiläistä Young Boysia vastaan aikaan yhteislukemat 9-2. Maaleja voitaneen hyvällä syyllä siis odottaa myös tänä iltana.

Valmentaja Luis Enrique haluaa joukkueensa olevan hereillä välittömästi alkuvihellyksestä.

– Ottelun ensi hetket tulevat olemaan avainasemassa, ja meidän tulee olla hyvin keskittyneitä. Lähestymistapamme peleihin ei muutu, olimmepa sitten kotona tai vieraissa. Borussia on kotonaan todella vahva, vieraissa ei ehkä niinkään. On kuitenkin selvää, että saamme pelata huippuottelun ottaaksemme voiton.

Barcelona-luotsi uskoo, että osumia todella syntyy.

– Heillä on todella hyvä hyökkäys, ja saamme olla varuillamme vastaiskujen suhteen. Toki he ovat myös päästäneet paljon maaleja. Meidän on iskettävä heidän heikkouksiinsa, muuten tulemme olemaan ongelmissa.

Maalivahti Marc-André ter Stegenille ottelu on eräänlainen kotiinpaluu – nykyinen Barcelonan ykkösmaalivahti siirtyi seuraan nimenomaan Mönchengladbachista.