Atlético Madridin kapteenina useamman vuoden toiminut Gabi käväisi Movistarin haastattelussa ennen huomista Bayern-kohtaamista. Seuran oma kasvatti kertoi Diego Simeonen tilanteesta ja joukkueen pelaamisesta alkukaudella.

– Ihmisille tulee aina harhaluuloja, kun joukkue häviää finaalin. Juuri silloin epä- ja harhaluulot tulevat mieleen, mutta Simeone on sanonut kyllästymiseen saakka sen, että hän haluaa olla Atléticossa. Hänellä on pelaajien, seurajohdon ja kannattajien vankka luotto.

– Tällä hetkellä en osaa kuvitella Atléticoa ilman Simeonea. Seuran pitää kuitenkin olla instituutiona jokaisen pelaajan, valmentajan ja kannattajan yläpuolella ja Atleti onkin. Kehitymme jatkuvasti siihen suuntaan, ettemme ole riippuvaisia vain yhdestä henkilöstä.

– Huominen ottelu Bayernia vastaan on vain yksi peli lisää tässä viiden vuoden projektissa. He ovat ehdottomasti maailman parhaita Barcelonan ja Real Madridin kanssa, mutta odotamme voittavamme kotiyleisömme edessä. Se auttaisi meitä pääsemään tavoitteeseemme, eli lohkovoittoon.

Augusto Fernándezin loukkaantuminen oli hirveä asia meille ja jalkapallolle. Kyseinen loukkaantuminen on vaikea ja palaaminen kentälle on todella pitkäkestoinen, mutta toivottavasti kuntoutuminen menee hyvin. Meidän pitää kuitenki ylittää kauden mittaan vielä useita vastoinkäymisiä. Onneksi muut loukkaantumiset olivat lyhempiä, Gabi viittasi José María Giménezin ja Tiagon loukkaantumisiin.