Madridilaislehti Marca väittää, että Atlético Madrid aikoo pyytää jalkapallon kattojärjestö Fifalta erikoislupaa uuden pelaajan hankkimisen suhteen. Atleti haluaa korvata sunnuntaina loppukaudeksi loukkaantuneen Augusto Fernándezin.

Atlético haluaa mahdollistaa myös sen, että seura pystyisi perumaan jonkun lainalla olevan pelaajan lainasopimuksen, jolloin kyseinen pelaaja palaisi Atletiin. Huhupuheissa on ollut Sevillaan lainattu Matías Kranevitter, joka olisi potentiaalinen Auguston korvaaja Simeonen mielestä.

Tosiasia on kuitenkin se, että Sevilla tuskin suostuu ainakaan halvalla luopumaan tärkeästä palasestaan kesken alkukautta ilman korvaajaa. Atlético ei ole vielä valittanut urheilun kansainväliselle vetoomustuomioistuimelle saamastaan siirtokiellostaan, joten periaatteessa tällä hetkellä seura on siirtokiellossa.

Barcelona yritti muutama vuosi takaperin samalla tavalla saada lupaa korvaajan hankkimiseen siirtoikkunan ollessa kiinni, kun brasilialainen Rafinha loukkaantui vakavasti. Silloin Fifa ei hyväksynyt Barcelonan pyyntöä.