Málaga kärsi kauden kolmannen tappionsa, kun Real Betis voitti kotonaan rantakaupunkilaisseuran pienoisessa Andalusian derbyssä. Málagan omistajana ja seurapresidenttinä kuudetta vuotta toimiva Abdullah Al-Thani oli raivoissaan ottelun jälkeen tuomaritoiminnasta.

– Olemme kärsineet kuusi vuotta näistä jatkuvista tuomarivirheistä. Haluamme vain kunnioitusta, koska emme tiedä mitä voimme enää tehdä. Tällä tavalla meidän on mahdoton jatkaa. Tämä sarja ei ansaitse tuollaisia tuomareita.

– Puhallamme kaikki yhteen hiileen joukkueena valmentajia myöten ja vain siten voimme nousta, jatkaa eteenpäin ja saada hyviä tuloksia aikaan, mutta näiden tuomareiden kanssa se vaikuttaa mahdottomalta.

Al-Thanin kommentit kuulostavat oikeutetuilta, koska ottelun tuomari oli läpi ottelun huomattavassa kotiyleisön paineessa ja alkoi viheltämään Málagalle keltaisia kortteja toistensa perään pienistäkin rikkeistä. Málaga sai lopulta kuusi keltaista.

Al-Thanin kommentit ymmärsi myös Betisin päävalmentaja Gus Poyet.

– Tämä ottelu oli vaikea tuomarille, jonka piti tehdä koko ajan päätöksiä todella nopeasti. Ymmärrän Málagan tunteet täysin.