Barcelonan manageri Luis Enrique ei sulata Argentiinan maajoukkueen päävalmentajan Edgardo Bauzan syytöksiä siitä, että espanjalaisseurassa ei välitettäisi Lionel Messistä. Enriquen mukaan kaikki tahtovat argentiinalaishyökkääjälle vain parasta.

– Totta kai kaikki haluavat parhaan pelaajan olevan käytettävissä. Kun kuka tahansa pelaaja loukkaantuu, on se huono uutinen. Maailman parhaan pelaajan loukkaantuminen on ikävää kaikille, ei vain Barcelonalle, Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

FC Barcelona

@FCBarcelona
📡 Luis Enrique: "We all want the best for Messi. When the best player in the world gets injured it hurts everyone, not just Barça" #FCBlive

Messin epäillään olevan sivussa kolmesta Barcelonan ja kahdesta Argentiinan pelistä. Enrique ei tunnu olevan tilanteesta yhtä huolissaan kuin kollegansa Argentiinan maajoukkueen peräsimessä, sillä katalonialaisseura on ollut samassa tilanteessa ennenkin. Viime kaudella Messi oli sivussa kahdeksan viikkoa ja tuona aikana Barcelona voitti kahdeksan ottelua ja hävisi vain yhden.

– Messin kanssa olemme vahvempia ja toivomme hänen toipuvan nopeasti, mutta meillä on loistava joukkue. Se pärjäsi hienosti ilman Messiä viime kaudellakin. Meillä riittää keinoja ilman häntäkin. Jotta voi voittaa mestaruuksia, pitää pärjätä joskus ilman tärkeimpiä pelaajia, Enrique totesi.

Lähde: espnfc.co.uk